HiPP BIO Chrupiące kółka wielozbożowe, 120g
11,37 zł
expiry date: 2025-06-24
Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
wartość energetyczna | 1599 kJ (378 kcal) |
tłuszcz | 2,5 g |
w tym kwasy nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 76,1 g |
w tym cukry | 6,4 g |
błonnik | 6,6 g |
białko | 9,4 g |
sól¹ | <0,05 g |
sód | <0,02 g |
witamina B₁ | 1,6 mg (320 %)² |
¹zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu | |
²% zalecanego dziennego spożycia |
Jęczmień : | Zawiera |
Gorczyca : | Może zawierać |
Owies : | Zawiera |
Soja : | Może zawierać |
Pszenica : | Zawiera |
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów : doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.
inne produkty w kategorii Przekąski
Hipp HiPP Fruit Bar A Friend
Hipp HiPP Fruit Bar A Friend3,94 zł
PLN https://hipp.dodomku.pl/HiPP_Fruit_Bar_A_Friend_BananyWisnieJogurt_BIO/58302.htmlHipp HiPP Crunchy BIO
Hipp HiPP Crunchy BIO5,41 zł
PLN https://hipp.dodomku.pl/HiPP_Crunchy_BIO/75977.htmlHipp HiPP Batonik Muesli Friend
Hipp HiPP Batonik Muesli Friend3,94 zł
PLN https://hipp.dodomku.pl/HiPP_Batonik_Muesli_Friend_JablkaBrzoskwinie_ze_zbozami_BIO/100270.htmlHipp HiPP Овсяный
Hipp HiPP Овсяный18,89 zł
PLN https://hipp.dodomku.pl/HiPP_5x20._5x20g._BIO/105078.htmlHipp HiPP Овсяный
Hipp HiPP Овсяный18,89 zł
PLN https://hipp.dodomku.pl/HiPP_520._5x20g._BIO/105079.htmlHipp Hipp Fruit Bar Friend
Hipp Hipp Fruit Bar Friend3,94 zł
PLN https://hipp.dodomku.pl/Hipp_Fruit_Bar_Friend_Banany_Jablka/112505.htmlHipp HiPP BIO Овсяные
Hipp HiPP BIO Овсяные7,45 zł
PLN https://hipp.dodomku.pl/HiPP_BIO_._ciasteczka_wanilia_dla_malych_dzieci/119983.htmlHipp HiPP BIO Хрустящие
Hipp HiPP BIO Хрустящие5,41 zł
PLN https://hipp.dodomku.pl/HiPP_BIO_Preparowane_chrupki_zbozowe_dla_malych_dzieci/119985.html