HiPP BIO od pokoleń, Kaszka owsiana , 200g
11,01 zł
Data przydatności: 2026-01-31
Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza 100 g proszku (% RWS*) |
---|---|
wartość energetyczna | 1736 kJ / 411 kcal |
tłuszcz w tym: | 7,0 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3 g |
węglowodany w tym: | 71,2 g |
- cukry¹ | 1,5 g |
błonnik | 7,8 g |
białko | 12,0 g |
sól² | <0,05 g |
sód | <0,02 g |
tiamina (witamina B₁) | 1,6 mg (320 %) |
* Referencyjne Wartości Spożycia | |
**1 porcja: 22 g kaszki HiPP + 13 g mleka HiPP 2 BIO Combiotik + 200 ml wody | |
¹ zawiera naturalnie występujące cukry | |
² zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu |
Zboża zawierające gluten : | Nie zawiera |
Mleko : | Nie zawiera |
Owies : | Zawiera |
Jak dodać opinię?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów : doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.
inne produkty w kategorii Kaszki
Hipp Kaszka jaglana
Hipp Kaszka jaglana11,01 zł
PLN https://hipp.dodomku.pl/Hipp_Kaszka_jaglana_z_ryzem_i_kukurydza_BIO/72228.htmlHiPP Kaszka 5 zbóż BIO
HiPP Kaszka 5 zbóż BIO11,01 zł
PLN https://hipp.dodomku.pl/HiPP_Kaszka_5_zboz_BIO/72229.htmlHiPP BIO Domowe Pyszności Kaszka
HiPP BIO Domowe Pyszności Kaszka6,60 zł
PLN https://hipp.dodomku.pl/HiPP_BIO_Domowe_Pysznosci_Kaszka_manna_z_jablkami_mango_i_morelami/113489.htmlHiPP Kaszka manna
HiPP Kaszka manna6,56 zł
PLN https://hipp.dodomku.pl/HiPP_Kaszka_manna_z_mlekiem_i_bananami_BIO/56865.htmlHiPP Kaszka mleczna
HiPP Kaszka mleczna6,56 zł
PLN https://hipp.dodomku.pl/HiPP_Kaszka_mleczna_z_biszkoptami_i_jablkami_BIO/56866.htmlHiPP Kaszka manna
HiPP Kaszka manna6,56 zł
PLN https://hipp.dodomku.pl/HiPP_Kaszka_manna_z_mlekiem_BIO/56867.htmlHiPP Kaszka manna
HiPP Kaszka manna6,56 zł
PLN https://hipp.dodomku.pl/HiPP_Kaszka_manna_z_mlekiem_i_owocami_BIO/56868.html